Træning på hold

Holdtræning

Du kan tilmelde dig forskellige hold specifikt med fokus på din morkrop.
Der er både holdtræning til gravide og efterfødselshold samt efterfødselstræning med højere intensitet.

Illustration af gravid kvinde som ønsker fysioterapi

Gravid MorKrop

Er du gravid og ønsker du, at give dig selv et godt udgangspunkt for din graviditet, samt den første tid efter du har født? På dette hold for gravide arbejder vi med styrkende og mobiliserende øvelser for hele kroppen – også bækkenbunden. Derud over får du lindrende ve-stillinger samt vejrtrækningsteknikker som du kan bruge under fødslen.

Kvinde løfter sin baby i forbindelse med fysioterapi efter fødslen

MorKrop efter fødsel

Vil du gerne give din krop de bedste forudsætninger for en god start efter at have født? På dette efterfødselshold bliver du stærk indefra samtidig med, at dit barn bliver tumlet godt igennem. Der er selvfølgelig tid og rum til bleskift, amning og alt det andet.

Kvinde elite løber når målstregen som den første efter hun har født

Morkrop næste niveau

Har du født, og vil du gerne tilbage til den sport eller træningsform du elsker, eller måske er du blot klar til næste niveau. På dette hold er intensiteten sat et nøk i vejret, sammenlignet med “MorKrop efter fødsel”, men stadigvæk på en måde der er tilpasset, og tager hensyn til dig.

Kvinde får indledende fysioterapi vurdering inden opstart på hold

Giv dig selv de bedste forudsætninger med en indledende vurdering

For at få mest muligt ud af din holdtræning, kan det være en god ide at få en indledende vurdering. På den måde ved både du og jeg hvilke særlige hensyn der eventuelt bør tages, og desuden kan træningen målrettes mere til dine behov.

Det er selvfølgelig ikke et krav, men som kommende deltager får du 10% rabat på den normale pris for en indledende konsultation.

Kontakt mig direkte eller book en tid.

Ofte stillede spørgsmål

Holdtræning

Hvor ofte er der nye hold?

Normalvis vil der være opstart af hvert hold fire gange årligt. Du kan se datoer for påstart inde på de siderne til de enkelte hold.

Er I en større gruppe på min. 5 personer, som ønsker at starte på et hold – og der enten ikke er plads eller I ønsker et lukket hold – kan I kontakte mig direkte og aftale nærmere.

Lukkede hold

Det er muligt at lave en aftale om et lukket hold, hvis I er en gruppe som ønsker dette. Nærmere aftale omkring dette – inkl. pris, varighed, opstart m.v. – gøres ved at kontakte mig direkte.

Jeg tilbyder også at afholde workshops for lukkede grupper – med fokus på både graviditet og efterfødsel – hvor indholdet kan aftales alt efter jeres ønsker og behov. Læs mere om workshops til graviditet og efterfødsel.

Skal jeg selv medbringe udstyr?

Nej, der er sørget for alt udstyr der kræves for at deltage på holdet. Du skal derfor blot medbringe det du normalt har med, når du skal ud ad døren.

Er tilmeldingen bindende?

Ja, du betaler ved tilmelding, og tilmeldingen er derefter bindende.

Opstår der en særlig årsag til at du ikke kan deltage, skal du kontakte mig direkte, hvorefter vi finder en løsning.

Nogle gange kan løsningen være at rykke opstarten til en senere dato, og andre gange at du får betalingen retur.

Hvad nu hvis jeg må melde afbud til en træning?

Selvom du går glip af selve træningen dén dag, så får du alligevel mulighed for at træne – blot derhjemme.

Hver uge modtager du en træningsplan med øvelserne, sådan at du kan udføre ugens program derhjemme når det passer dig.

Du kan desuden altid stille spørgsmål i den lukkede Facebook gruppe, eller skrive direkte til mig.

Hvornår er jeg klar til "Morkrop næste niveau"?

Det er individuelt hvornår kroppen er klar til at træne med højere intensitet. En god tommelfinger regel er, at det er mere end 6 måneder siden du har født og at du allerede har været i gang med grundlæggende efterfødselstræning.

Ofte opleves det ikke som et problem at træne mere intenst, da musklerne er hurtigt klar. Men nogle af kroppens væv er lang tid om at hele – dette gælder bl.a. for bindevæv, som fx er med til at støtte underlivet og dets organer.

Det kan derfor være en god ide at få en indledende vurdering, så du ved om der er nogen særlige områder hvor du skal være opmærksom – og jeg kan målrette træningen derefter.