Workshop til

graviditet & efterfødsel

Workshop

Med en workshop får du vigtig viden samt gode tips og vejledning målrettet din morkrop. Få en unik mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål, fx hvordan du forholder dig til træning, delte mavemuskler, smerter og meget mere. Der bliver både teori og masser af praktiske øvelser.

Indhold

Workshops kan bookes til henholdsvis 90 min. eller 120 min. Indholdet vil være nogenlunde det samme, men der vil være mere tid til fordybelse, det praktiske samt spørgsmål.

N

Intro til (mor)kroppen

N

Teori der er til at forstå

N

Tiden op til eller efter fødsel

N

Praktisk: Individuelt tilpasset

N

Afrunding med tid til spørgsmål

Workshop til morkroppen

Der dukker helt naturligt mange spørgsmål op i forbindelse med en graviditet, og ikke mindst i tiden efter fødslen. Det kan fx være spørgsmål omkring hvad der sker med kroppen og hvorfor, hvordan du skal forholde dig til træning under graviditet og efter fødsel, hvad du gør hvis du oplever smerter eller andre gener m.v.

Nogle spørgsmål er der et direkte svar til, og andre svar vil være mere individuelle. Samtidig findes der mange myter om graviditet og efterfødsel, og ikke mindst modstridende råd og vejledning. Alt sammen noget der kan være svært at navigere i. Men når du booker en workshop målrettet enten graviditet eller efterfødsel, får du både de direkte svar og selvfølgelig også de svar der tager udgangspunkt i lige præcis dig.

Workshop | Det får du:

Først og fremmest får du relevant viden om morkroppen, sådan at du får en reel forståelse af hvad der sker i og med din krop under graviditeten og fødslen. Følgende er nogle af de spørgsmål du får svar på:

 • Hvad er delte mavemuskler?
 • Er det normalt at sjat-tisse og skal du bare knibe?
 • Kan du træne normalt igen efter 8 ugers tjekket hos egen læge?
 • Hvad er kejsersnit og hvad må du efterfølgende?
 • Er det normalt at opleve smerter og kan du gøre noget?
 • Hvorfor får man bækkenløsning og bliver bækkenet løst?

  Vi vil gennemgå teorien bag på en let forståelig måde – og sideløbende vil teorien bliver holdt op imod det der kan gennemgås praktisk. På den måde vil du på egen krop kunne både se og mærke det vi snakker om, fx:

  • Bliv undersøgt for delte mavemuskler.
  • Find ud af hvordan du laver knibeøvelser og afspænder bækkenbunden.
  • Få gode strategier til en samlet aktivering af kernen.

  Derud over kan en workshop tilpasses jeres ønsker. Vil I fx gerne gennemgå øvelser for specifikke områder af kroppen, ønsker I at få et lille program med hjem eller måske noget helt tredje.

  Hvis du har behov for en en-til-en konsultation, kan du finde alle ydelser her

  Deltagere til workshop lytter til information om graviditet og efterfødsel
  Illustration af gravid kvinde som ønsker fysioterapi

  Gravid Workshop

  Få svar på jeres spørgsmål om graviditet samt masser af relevant viden om alt det der sker med kroppen. På denne workshop går vi i dybden med de områder der omhandler selve graviditeten, men også hvordan I bedst forbereder jer på fødslen og den første tid efter. Workshoppen er fleksibel og kan tilpasses jeres ønsker.

  Kvinde løfter sin baby i forbindelse med fysioterapi efter fødslen

  Efterfødsel workshop

  Få afklaring og viden om kroppen efter fødsel, samt svar på alle jeres spørgsmål. På denne workshop dykker vi ned i tiden efter fødslen, med udgangspunkt i hvordan graviditet og fødsel påvirker og ændrer kroppen. Workshoppen er fleksibel og kan derfor bookes uanset om I har født for nyligt eller om det er flere år siden.

  Din morkrop har brug for dig – ingen problemer er for pinlige – ingen tabuer

  Er tis, sex og løs hud på maven emner du normalt snakker om?
  Hvis ikke, så er du ikke alene.

  Vi skal væk fra tabuerne omkring morkroppen, og i stedet normalisere snakken. Det starter hos dig.