Ydelser

Fysioterapi
København K

Specialiseret fysioterapi København K. Få fysioterapi specifikt med fokus på din morkrop, både individuelt og i grupper.
Fra en-til-en fysioterapi til træning på hold og workshops.
Fysioterapi København

Fysioterapi til morkroppen

Graviditet & efterfødsel

Fysioterapi København K
Behandling – træning – workshop

Specialiseret fysioterapi København K – klinikken ligger lige ved siden af Nørreport Station. Det skal være let at komme til træning og behandling, uanset om du er gravid og bærer på dit barn i maven, eller om du har født og kommer med dit barn i barnevognen.

Måske oplever du smerter og gener i kroppen, og har en oplevelse af ikke at kunne klare de belastninger kroppen normalt kan. Eller måske har du blot brug for at gøre noget godt for dig selv, på den måde der nem og bekvem.

Fysioterapi kan være en effektiv måde, at behandle og lindre de problematikker der måtte opstå under og efter graviditeten – men kan også bruges allerede inden som forebyggelse. Derud over kan fysioterapi understøtte en god graviditet og efterfødsel, både i relation til heling og en stærk krop.

Jeg tilbyder både individuel behandling, holdtræning og workshops – og søger du uddybende viden indenfor et særligt område, så kan du finde det på bloggen her.

MorKrop fysioterapeut bøjer forover så baby vender på hovedet

Graviditet

Smerter

Workshop

Efterfødsel

Elitesport

Holdtræning

Din morkrop har brug for dig – ingen problemer er for pinlige – ingen tabuer

Fysioterapi københavn

Er tis, sex og løs hud på maven emner du normalt snakker om?
Hvis ikke, så er du ikke alene.

Vi skal væk fra tabuerne omkring morkroppen, og i stedet normalisere snakken. Det starter hos dig.