Ejeren af MorKrop

Book en gratis afklarende konsultation

Du kan helt uforpligtende starte med en gratis afklarende konsultation á 30 min. Derved møder vi hinanden, du kan stille spørgsmål og samtidig få min vurdering af om og hvordan jeg kan hjælpe dig – selvfølgelig med udgangspunkt i dine ønsker og mål, og ikke mindst hverdag.

LAd mig hjælpe dig med at

Få klarhed om din morkrop

Har du taget en beslutning om at du gerne vil tage skridtet videre; om det er væk fra smerter, hen mod en stærkere krop eller noget helt tredje,  så vil jeg meget gerne hjælpe dig med at nå dit mål.

Afklaringen er din mulighed for at møde mig ansigt til ansigt, og samtidig stille nogle af de spørgsmål du måske har forsøgt at google svaret frem på – ofte med en overvældende mængde (forskellige) svar.

Jeg laver også en kort screening, som sammen med samtalen vil være udgangspunkt for min efterfølgende vurdering. Alt sammen så du kan føle dig en smule mere afklaret, og få ro i maven omkring at indgå i et eventuelt forløb sammen med mig.

Hvis du er gravid

Der er mange ukendte faktorer og ofte lige så mange spørgsmål der kan dukke op under din graviditet. Hvordan forholder du dig til træning, og hvad med (efter)fødslen. Måske oplever du smerter eller andre gener, og vil vide hvad du kan gøre – eller om du kan forebygge dem. Kom svaret nærmere med en afklarende konsultation.

Hvis du (lige) har født

Du skal aldrig bare leve med smerter, ubehag eller andre problematikker – det samme gælder hvis du har et ønske om at træne (igen), der er altid en vej frem. Med en afklarende konsultation kan du får klarhed omkring dine ønsker og mål, samt hvordan du bedst opnår dem.

Hvis du har ældre børn

Blot fordi det er flere – eller måske mange – år siden du har født, så er det ikke ensbetydende med at du skal leve med smerter eller gener efter du har født. Det er aldrig for sent at gå igang – uanset din alder eller antallet fødsler. Få overblik over på dine mulighed med en afklarende konsultation.

"Jeg har over halvandet år døjet med smerter i mit ene ben. Det har haft en stor indflydelse på min hverdag og min livskvalitet. Jeg har afprøvet alverdens behandlinger for at forbedre problemet, dog uden held. Mia er den hidtil mest kompetente fysioterapeut, jeg nogensinde har mødt. Mia fandt utrolig hurtigt frem til problemets kerne, og det har resulteret i, at jeg nu efter 4 måneders tid næsten er smertefri, og kan bevæge mig frit som før. Jeg kan igen løbe, som var en af de største fratagelser smerterne tog fra mig. Jeg er Mia evig taknemlig og vil stærkt anbefale hende."

Silke Krautwalt

"Jeg har kun gode ting at sige om mia, der har hjulpet mig med delte mavemuskler og kejsersnit. Jeg følte mig i trygge hænder, fordi hun lyttede til mig, og vigtigst at alt, var hun virkelig kompetent. Efter hver konsultation fik jeg nye øvelser, som nu (efter nogle måneder) har givet mig et virkelig godt resultat."

Juljeta

"Mia har hjulpet mig under min graviditet, hvor jeg havde bækkenløsning med stærke smerter. Hun var meget lyttende, og vejledte mig i øvelser, så jeg var tryg ved at lave dem hjemme. Jeg fortsatte hos mia efter fødslen. Hun var rigtig god til at lokalisere hvor de smerter jeg havde kom fra. Lidt efter lidt fik jeg det bedre, og fik opbygget mine muskler omkring bækkenet igen."

Maria Møller

"Jeg har døjet med iskiassmerter i mange år, og fik Mia anbefalet efter min første graviditet. Mia er som få jeg før har mødt - hun er utrolig professionel, og forstod at videreformidle sin viden om smerter på en forståelig måde. Mia er nysgerrig på kroppen og jeg kan bedst beskrive undersøgelsen som en kropsscanning hvor hun samtidig behandler. Hjemmeøvelserne blev tilrettelagt så de gav rigtig god mening ift. min hverdag med børn. Mia er meget opmærksom og mødte mig lige der hvor jeg var, med forståelse for mine problematikker, så jeg følte mig helt tryg. Jeg kan varmt anbefale Mia."

Christina Kilbinger

Kvinde får indledende fysioterapi vurdering inden opstart på hold

Giv dig selv de bedste forudsætninger med en gratis afklaring

At starte et forløb hos en fysioterapeut er en vigtig beslutning. Det er ikke altid let at tage det første skridt, da det kan være svært at vide om du og din kommende terapeut er et godt match – hvilket trods alt betyder noget for resultatet.

Det er lige præcis derfor jeg tilbyder muligheden for en gratis afklarende konsultation. Vi møder hinanden, du kan stille spørgsmål og (forhåbentlig) få en god mavefornemmelse. Derved skabes det bedste udgangspunkt for et forløb der gør en reel forskel for dig.

Hvordan booker jeg?

Når du trykker på booking knappen kommer du direkte videre til min kalender. Derfra booker blot en tid i kalenderen som passer dig. Jeg har afsat 30 min. kun til dig, så der er fin tid til at komme rundt om de vigtige områder.

Skal jeg være gravid eller have født?

Alle (kroppe) er velkomne i klinikken – herunder din selvom du hverken er gravid eller har født. Kvindekroppen og morkroppen er tæt forbundne, og det samme gælder arbejdet med dem. Overordnet specialiserer jeg mig i kvindekroppen – herunder graviditet og efterfødsel.

Hvad kan du hjælpe mig med?

Følgende er nogle af de områder og problematikker jeg kan hjælpe dig med. Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig med lige præcis dit ønske, mål eller problematik, så kontakt mig endelig direkte – du kan også se alle mine ydelser og læse mere om dem.

  • Hvis du oplever smerter eller andre gener – uanset hvor i kroppen det måtte være – og du behøver ikke være gravid eller have født.
  • Hvis du gerne vil have et efterfødselstjek, fx med fokus på; delte mavemuskler, kejsersnit, bækkenbunden, træning m.v.
  • Hvis du er gravid og gerne vil bevare en stærk og mobil krop, samt så vidt muligt undgå smerter.
  • Hvis du har født og er i tvivl om hvornår og hvordan du kan påbegynde træning.
  • Hvis du er (elite)sportsudøver, og er i tvivl om hvordan du forholder dig til din sport under graviditeten – eller har født og gerne vil forberede kroppen på at vende tilbage.
  • Hvis din krop har ændret sig, og du vil vide om det er normalt – samt hvad du kan gøre for at skabe den ændring du ønsker.
Hvordan foregår konsultationen?

Vi møder hinanden, og starter med en lille samtale om det du gerne vil have hjælp til, samt dine ønsker og mål. Derud fra laver jeg – hvis det er relevant – en kort undersøgelse. Ud fra samtalen og undersøgelsen får du min vurdering af om og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvad sker der når konsultationen er slut?

Hvad der sker efter konsultationen afhænger af hvad vi aftaler. Hvis vi aftaler at ses igen, så booker vi en ny konsultation. Denne konsultation vil være “Første konsultation” og varer en time. Her har vi god tid til en fyldestgørende snak om det der fylder hos dig, samt undersøgelse, behandling og øvelser – og til slut en snak om den fremadrettede plan.